Make your own free website on Tripod.com
Click Here to Visit Our Sponsor Get Sponsored

Ilmaiset palvelut

Tällä sivulla on linkkejä ja niiden kuvauksia erilaisista netin palveluista joista on hyötyä niin uusille kuin vanhoillekin kotisivun tekijöille. Olen kerännyt linkkeihin vain ilmaisia palveluita. Maailmalla on miljoonia (?) erilaisia kotisivupalveluita ja e-maileja, mutta tässä on niistä parhaat (suosituimmat) kuvailuineen. Lisään tänne palveluita sitä tahtia kun löydän uusia, ilmoita sinä minulle jos tiedät joitain. Kuten tulet varmaan huomaamaan, suosituin ei aina ole paras. Joten kaikkea kannattaa kokeilla ja valita itse oma suosikki.
 
Ilmaiset  kotisivutilat
   
Ilmaiset  sähköpostilaatikot
   
Ilmaiset  kävijälaskurit
   
Linkkivaihdot &  bannerit
   
HTML-  oppat
   
Ilmaiset  vieraskirjat
   
Ilmaiset  "vale" URL:t
Niille, joilla on jo valmiiksi osoite (esim. members.tripod.com/~suomalaiset) ja jotka haluavat lyhyemmän osoitteen (esim. kotisivut.cjb.net) eivätkä kuitenkaan halua maksaa siitä satoja markkoja kuukaudessa (esim. www.kotisivut.net maksaa satoja markkoja kuukaudessa)   
Ilmaiset eteenpäin  postittajat
Käytä, jos haluat ohjata postit monesta osoitteesta yhteen postilaatikkoon (esim. koskinen@iname.com ja intertown@iname.com lähettää tiedot eteenpäin osoitteeseen tehvana@dlc.fi josta kummatkin voi lukea).    
Ilmaisia kuvia  kotisivuille
   
Hauskuutta   kotisivuille


HYPER! KLIK!

Copyright © Teemu Koskinen 1998.