Make your own free website on Tripod.com


the Kotisivu factory
Ilmoitus:

  The Kotisivu Factory on suljettu, mutta Webring elää yhä. Bannerinvaihtoon on turha enää liittyä ja ennen vain jäsenille olleet palvelut ovat nyt avoinna kaikille! Itse en enää vastaa HTML-helpissä kysyttyihin kysymyksiin mutta kannattaa silti kysyä, koska joku muu surffailija saattaa vastata. Webring ja Top 10-lista elävät yhä mutta webringiin liittyessäsi ole kärsivällinen, en pysty välttämättä lisäämään sinua heti seuraavana päivänä!Johdanto:
   The Kotisivu factoryssa sinulla on mahdollisuus saada kotisivuillesi erilaisia hyödyllisiä(?) asioita kuten midejä, javaa, chat jne... Nämä sivut ovat Teemu Koskisen tekemiä, ja niiden kopiointi on ehdottomasti kiellettyä. Kopioitavaksi tarkoitetun aineiston kopioiminen on sen sijaan ehdottomasti sallittua. Jos haluat tietää miten jokin sivujen tageistä on tehty voit katsoa sivun lähdekoodia esimerkki mielessä mutta suora kopiointi ei ole toivottavaa. Toivottavasti nämä sivut auttavat joitakin teistä sivujen teossa.
 Aiheet löydät vasemmalla sijaitsevasta menusta.

 

Tulossa / jo täällä:
   Palvelu on jo lopetettu, joten uutta ei ole tulossa. Ota kaikki ilo irti täällä olevasta HTML-oppaasta, clipartista ja MIDI varastosta!

 

Jäsenyys
   Ennen vain jäsenille avoinna olleet palvelut ovat nyt avoinna kaikille.

 

Postituslista
Postituslista on lopetettu.


Teen kotisivuja:
   Jos et tullut tänne, koska aiot itse tehdä kotisivut, vaan haluaisit palkata kotisivujen tekijän lähetä minulle maili niin voimme sopia asiasta vaikka kesätöinä. Tekemieni kotisivujen laatu on huippuluokkaa, jonka varmaan uskot käymällä seuraavissa osoitteissa: 


Kopioi itsellesi TKF:n minibanneri klikkaamalla seuraavia kuvia:
minimainos.gif - 1,77kt minimainos2.gif - 1,26kt minimainos3.gif - 1,38kt


Kävijöitä vain

LE FastCounter
(26. 5. 98 jälkeen)

Viimeinen päivitys 26. 12. 98


Menossa mukana Jaakko Rantalan kotisivut.
  Tätä sivuketjua ylläpitää Teemu Koskinen.
Haluatko sinäkin liittyä tähän sivuketjuun?
[<< edell.] [< edell.] [seuraava >] [seur. >>] [arvo] [seur. 5 >>>>>>] [ lista kaikista] 

HYPER! KLIK!

Copyright © Teemu Koskinen 1998.